Reklam

Online Otobüs - Uçak Bileti Sorgula

6 Haziran 2013 Perşembe

Anadolu Turizm Online Otobüs Bileti Al, Anadolu Turizm Otobüs Bilet Fiyatı

Anadolu ulaşım: yurtiçi yolcu taşımacılığında geniş ve seçkin bir hizmet ağı bulunan Anadolu Ulaşım, 4 Haziran 2003 tarihinde, merhum Sayın Orhan Erdoğmuş tarafından kurulmuştur.
Kuruluşundan hemen sonra, alanında uzman kişilerle yapılanarak İzmir-İstanbul-Ankara seferleri ile karayolu yolcu taşımacılığına başlamıştır.
Çok kısa bir süre sonunda yolcularının çok basit otobüs bileti alması, güler yüzlü personeli, ilgisi ve güveni ile karşılaştıran Anadolu ulaşım, hizmette ilk yılının sonunda Çivril-İzmir, Çivril-İstanbul, Eskişehir-Afyon seferleri ile İzmir-Ankara, Uşak-İstanbul molasız seferleri başlatılmıştır.
Geçen süre içinde hizmet verdiği bölgelerdeki taşımacılık kalitesinin standartlarını yükselten Anadolu ulaşım şu anda ege bölgesinin tamamı, Marmara bölgesinin güneyi, batı Akdeniz ve batı İçanadolu’yu içine alan geniş bir alanda yaygın ve kaliteli hizmetini online otobüs bileti satışı ve geniş acente ağı ile vermektedir.
%90’ı özmal otobüslerden oluşan Türkiye’nin en genç filosuna sahip olan Anadolu ulaşım, yapılan araştırmalar sonucunda, Ankara-İzmir hattının en çok tercih edilen firması olmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder