Reklam

Online Otobüs - Uçak Bileti Sorgula

6 Haziran 2013 Perşembe

Ulusoy Turizm Otobüs Bileti

Ulusoy, 1937 yılında ilk temelleri atıldığı günden bugüne, 70 yılı aşkın süredir, taşımacılığın bugün geldiği noktayı tanımlayan ve dünyanın en iyi yolcu karayolu taşımacılık sisteminin oluşmasında etken olan bir kilometre taşı olmuştur.

Türkiye’de yaygın ulaşım ağına sahip işletme
Günümüze kadar yolcu taşımacılığı işini Ulusoy, sektörün öncüsü olma vizyonu ile çağını yakalayarak, yenilenerek gerçekleştirmiştir. Ulusoy, bugün Türkiye’de yaygın ulaşım ağındaki seferleri, yüksek standartlı ve donanımlı yaklaşık 320 otobüslük filosu ile yılda ortalama 3,5 milyon yolcu taşımaktadır.

Güvenlik ve kalite vazgeçilmez ilkelerimiz.
Ulusoy, otobüs işletmeciliğini sadece bir taşımacılık değil bir sistem olarak planlayarak ve uygulayarak otobüs bileti satış hizmetleri, seyir hizmetleri, konaklama tesisleri, kalkış noktaları ve varış hizmetlerini bir bütünlük içinde sunmaktadır.

Vazgeçilmez ilkeleri güvenlik ve kalite olan Ulusoy’da hizmet planlaması müşteri beklentilerinin önünde yürümektedir. Bu nedenle Ulusoy Türkiye’de karayolu yolcu taşımacılığını tanımlayan, model oluşturan lider bir marka olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder